Prachtig toch als je zelf wat extra smaak mag toevoegen. Vandaag heb ik een paar kilo runderbavette in de kruiden en specerijen gelegd. Eerst het vlees gevliesd en geportioneerd waarna ingevreven met zout en peper/ knoflook/ olijfolie/ diverse tuinkruiden/ gerookte paprikapoeder/ gemalen komijn en wat eigen dingetjes. Nu vaccineren en paar dagen in de koelkast laten doortrekken waarna afgrillen wanneer nodig. Natuurlijk zijn deze smaken te proeven als u een feestje bij ons boekt of bv. Traiteur besteld of een kookles volgt met een groep. We horen u graag, groet HaroldBuijnsters 06-55700934
Meer berichten van Passion Cuisine
Cultuur snuiven, dat kan zaterdag 29 november bij passioncuisine. Mogen diverse koks uit de omgeving u uitdagen met hun keuken. U kunt nog reserveren via info@passioncuisine.n...
Multiculturele avond bij Passion Cuisine – zaterdag 29 november Beleef een avond vol geur, smaak en gastvrijheid. Proef authentieke gerechten uit Turkije, Syrië en Afghani...
🎄✨ Kerststress of andere feestdagen ?Niet nodig! Passion Cuisine heeft een heerlijk 4-gangen kerstmenu voor je klaarstaan – en jij hoeft alleen nog maar te genieten! 🍷🍽️ ...
Meer berichten
De maand December komt dichtbij, dus ook de maand voor ons nieuwe initiatief: Fakkels voor Vrede Ben je er bij 21 december om 19.00 uur? Start en einde Mgr. Bekkersplein Haa...
Voor mensen met een laag inkomen biedt de gemeente Oisterwijk, in samenwerking met CZ en VGZ, een collectieve zorgverzekering aan. Wij noemen dit de gemeentepolis. De gemeente...